Ex-TPS-tähti teki Aleksandr Ovetshkinin NHL-tulokaskauden ihmemaalista uskomattoman paljastuksen: ”Hän on villi mies”

TPS:ää kaudella 2013-14 edustanut puolustajakonkari Shaone Morrisonn on antanut mielenkiintoisen haastattelun ajastaan Aleksandr Ovetshkinin johtamassa Washington Capitalsissa.

37-vuotias Morrisonn muisteli kuutta vuottaan (2004-10) Capitalsissa lämpimästi. Erityisesti nuoren Ovetshkinin startti NHL:ssä on hyvin vancouverilaisen mielessä.

– Hän on yksi kovimpia työntekijöitä, joita olen koskaan nähnyt. Hän rakastaa energiajuomia – hän on täynnä energiaa. En koskaan nähnyt hänen ottavan päiväunia harjoitusten jälkeen. Hän ei koskaan levännyt. Hänellä oli vain niin jättimäinen määrä energiaa. Hän pystyi menemään koko yön. Hän oli villi mies. Hän oli uskomaton. Hän oli uskomaton joukkuetoveri, nykyään Englannissa pelaava Morrisonn kertoi joukkueensa Cardiff Devilsin haastattelussa.

Yksi Morrisonnin parhaita muistoja oli Ovetshkinin tulokaskaudella Phoenix Coyotesia vastaan tehty ”ihmemaali”.

Kyseisessä osumassa Ovetshkin luisteli kovaa vauhtia Phoenixin päätyyn, ja puolustaja Paul Mara tönäisi hänet kumoon. Ovetshkin liukui selällään maalin vasemmalta puolelta ja pystyi käsittämättömällä tavalla kääntämään kiekon yhdellä kädellä ohi maalivahti Brian Boucherin.

– Se oli urani paras maali. Kaaduin, mutta yritin vielä laukoa maalia kohti, Ovetshkin oli sanonut ottelun jälkeen NHL.comille.

Osumasta vieläkin uskomattoman tekee se, että Morrisonnin mukaan Ovetshkin ei ollut kyseisenä päivänä ”aivan virkeimmillään”.

– Muistan vieläkin sen maalin Phoenixia vastaan, kun hän teki sen selällään. Hauskaa on se, eikä kukaan tiennyt tätä vielä, niin meillä oli tulokasjuhlat Phoenixissa. Ne olivat meidän tulokkaille järjestetyt bileet. Pelasimme tietysti seuraavana päivänä Coyotesia vastaan, Morrisonn paljasti.

Ovetshkinin poikkeuksellisuus totisesti sykähdytti NHL-konkaria.

– Hän on yksi niistä urheilijoista, joita ei tule vastaan usein. Ehkä Semin oli taitavampi kuin hän, mutta Ovetshkin oli ainutlaatuinen voimahyökkääjä ja johtaja. Hän vain otti pelit haltuunsa. Kovin moni jätkä ei pysty tekemään niin, Morrisonn ynnäsi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.