Katso huvittava otos: Jättimäinen Zdeno Chara ja NHL:n lyhin samassa kuvassa – ”Kun isäsi on erotettava sinut ja veljesi tappelemasta”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin konkaripakki Zdeno Chara ja Columbus Blue Jacketsin Nathan Gerbe huvittavat sosiaalisessa mediassa leviävässä kuvassa.

Pelaajat ovat rinnakkain otoksessa, jossa näkyy NHL:n pisimmän ja lyhimmän pelaajan välinen pituusero osuvasti. Slovakialainen Chara on 205 senttiä pitkä ja Gerbe vain 163 senttinen. Seuraavaksi lyhyin on muuten peräti viisi senttiä pidempi Nashville Predatorsin Rocco Grimaldi.

– Kun isäsi on erotettava sinut ja veljesi Cam Atkinsonin tappelemasta, Gerbe kirjoitti kuvan oheen nauruhymiöiden vahvistaen sanomaa.

Stanley Cup -voittaja ja Bruins kippari Chara iski tällä – ja itse asiassa viimekin – runkosarjakaudella tehot 5+9=14. Tehotilasto näytti vakuuttavaa lukemaa +26.

Gerben kausi meni puoliksi Blue Jacketsissa ja sen AHL-joukkue Cleveland Monstersissa. Columbuksessa vyölle kertyi 30 ottelua tehoin 4+6=10 (-7), Clevelandin puolella kapteenin nauhaa kantanut Gerbe iski pisteet 8+17=25 (-8).

Boston pääsi NHL:n pudotuspeleissä suoraan 16 parhaan joukkoon, Columbus puolestaan punnitsee niin sanotulla karsintakierroksella Toronto Maple Leafsin.

Kertoimet ottelulleCarolina Hurricanes - Boston Bruins18.08.2020