Koronavirukseen sairastanut Corey Crawford on palannut Chicago Blackhawksin vahvuuteen. 35-vuotias maalivahti liittyi mukaan harjoitusleirille päivää ennen, kun joukkue matkasi Edmontoniin NHL:n pudotuspelejä varten.

Crawford vahvisti The Athleticin haastattelussa COVID 19 -viruksen olleen syy viivästykseen.

– Sain positiivisen COVID-testin. Olin täällä kotonani Chicagossa viimeiset viikot karanteenissa. Siksi olin sivussa leiriltä, Blackhawks-vahti kommentoi haastattelussa.

Crawford pelkäsi viruksen vaikutuksia kuultuaan muiden ihmisten tarinoita siitä.

– Monilla ihmisillä on ollut erilaisia oireita. Yritin pysyä perheeni kanssa mahdollisimman turvassa. Vietimme paljon aikaa kotonamme kahden pienen lapsemme kanssa. Meillä on kaksivuotias ja vauva kotona. Emme juurikaan vietä aikaa ulkona.

– Halusin vain toipua mahdollisimman nopeasti. Olin kuullut, että joidenkin ihmisten voivat kestää kuukausia. Minulla se meni melko nopeasti ohi. Oireet olivat melkeinpä flunssaa vastaavia.

– Viimeiset pari viikkoa olivat helpompia, mutta en pystynyt juurikaan tekemään mitään harjoitteita, siltä varalta että sydämessäni tai keuhkoissani olisi voinut olla jotain vikaa. Meidän täytyy tarkistaa minut , ennen kuin pystyin treenaamaan salilla ja jäällä. Lääkärit tekivät hyvää työtä.

– Emme halunneet asettaa ketään vaaraan. Olen nyt innoissani, että olen taas jäällä.