Swiss Hockey News kirjoittaa, että sveitsiläinen NLA-joukkue Lausanne olisi kiinnostunut NHL-konkari Dale Weisen palveluksista. Taalaliigassa kymmenellä eri kaudella kaikkiaan 553 ottelua pistein 61+75=136 (+9) pelannut kanadalainen on lähteen mukaan ”Lausannen kiinnostuksen kohteiden listalla”.

Pelaaja kuuluu edelleen Montreal Canadiensin joukkueeseen, joka aloittaa NHL:n pudotuspelit ykköskierrokselta Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Jos pelaaja kirjoittaisi pahvin Lausannen kanssa, voisi hän siis luonnollisesti siirtyä Sveitsiin Montrealin kauden tullessa purkkiin.

Weise on viettänyt käytännössä koko uransa rapakon takana, mutta kaudella 2012-13 laituri piipahti Euroopassa NHL:n työsulun takia. Pelaaja viiletti tuolloin todella eksoottisessa Hollannissa Tilburg Trappersin joukkueessa iskien 19 pelissä hirvittävät tehot 22+26=48.

Hyökkääjä totteleekin lempinimeä ”Dutch (Hollannin) Gretzky”.