Markus Granlund tutustui Connor McDavidiin – paljastaa hupaisan faktan megatähden treeneistä: ”Se on sairasta!”

© Kuva: Getty Images

Useiden NHL-seuraajien maailman parhaana jääkiekkoilijana pitämän Edmonton Oilers -kippari Connor McDavidin kanssa samassa joukkueessa pelaava Markus Granlund paljastaa Jargoni-podcastin tuoreessa jaksossa maukkaita yksityiskohtia supertähdestä.

Joukkueen harjoituksissa McDavidin ylivertaisuus näkyy Granlundin mukaan välillä huvittavallakin tavalla.

– Se on vaan niin nopee, ja ne kädet, mitä se pystyy kiekon kanssa tekemään ja luistelemaan samaan aikaan niin kovaa – se on sairasta! Meillä on treeneissä joskus pidetty luistelutreenejä, niin se ei voi vetää niitä täysillä, koska ei ole mitään järkeä että muut jää viiskyt metriä. Kapteenina se ei halua, että muut näyttää huonolta, Granlund avaa supertähden ylivertaisuutta.

McDavid osaa kuulemma tarvittaessa vaihtaa myös vapaalle.

– Hyvä äijä. Oltiin itse asiassa tosi hyvää pataa ja välillä laitellaan vieläkin viestiä, että miten menee.

– Kyllä se olut välillä maistuu hänellekin. Jos tiedetään että meitä on isompi porukka, niin on hoidettava oma alue ja portsarit sinne, Granlund paljastaa joukkueen yhteisistä illanvietoista yöelämän puolella.

Granlundin vierailu katsottavissa kokonaisuudessaan täältä.