Carolina Hurricanesin ja Toronto Maple Leafsin kohtaamisessa riitti ennennäkemätöntä draamaa helmikuun lopussa. Carolinan maalivahdit loukkaantuivat, ja tolppien väliin hälyytettiin torontolainen jääkoneenkuljettaja David Ayres, jotta ottelu saataisiin pelattua loppuun.

Kaksi ensimmäistä laukausta meni Ayresin selän taakse. Vastoin kaikkia odotuksia hän kuitenkin torjui voiton.

Nyt NHL-fanit ovat saaneet äänestää kauden 2019-20 parasta hetkeä. Ayresin voitto valikoitui ykköseksi.

Ayres oli saamastaan kunniasta erittäin otettu.

– Haluaisin kiittää teitä. Olen todella kiitollinen ja otettu, että minun ensimmäinen ja ainoa NHL-esiintymiseni valittiin kauden parhaaksi hetkeksi, Ayres kommentoi.

– Mikä tästä tekee niin erityistä on se, että fanit antoivat kunnian minulle. Heidän äänensä määrittivät, kuka tämän kisan voittaisi, ja mukana oli Pekka Rinteen maali, ja joukkuekaverini Andrei Svetshnikovin NHL-historian ensimmäinen ilmaveivimaali.