Martin Brodeur on yksi NHL:n kaikkien aikojen maalivahdeista. Kanadalaislegenda pelasi lähes koko uransa New Jersey Devilsissä ja voitti tuona aikana kolme Stanley Cupia ja neljä Vezina Trophya.

Viime vuodet Brodeur on toiminut Devilsissä johtohahmon roolissa. Hänen tittelinsä ovat seniorineuvonantaja ja varaurheilujohtaja. The Hockey News kysyi Brodeurilta, olisiko hän kiinnostunut myös seuran GM:n pestistä.

– Syy, miksi palasin New Jerseyhin St. Louisista oli, että halusin hallita aikaani paremmin. Tiedän, mitä GM:n työ vaatii. Olen ollut pitkään lähellä Doug Armstrongia ja Lou Lamorielloa. En ole valmis siihen sitoutumiseen huolimatta siitä, tarjottaisiinko sitä minulle, Brodeur kommentoi.

– En tarkoita sitä, ettenkö jonain päivänä voisi sanoa: arvatkaa mitä? Nyt on aika minulle tarttua hommaan. Mutta juuri nyt arvostan aikaani liian paljon, että sekaantuisin. Ei sillä, ettenkö olisi sekaantunut jo nyt, sillä roolini takia minun täytyy olla läsnä, mutta voin suunnitella omat aikatauluni.