Entinen NHL-hyökkääjä Daniel Carcillo on haastanut kanadalaiset juniorisarjat oikeuteen. Haaste koskee hyökkääjän kokemaa kohtelua OHL-seura Sarnia Stingissä vuonna 2002.

Carcillon haasteessa mainitut kokemukset ovat rankkaa luettavaa.

– Suihkujen aikana tulokkaiden täytyi istua suihkujen keskelle alasti samalla, kun vanhemmat pelaajat virtasivat ja sylkivät limaa ja tupakkamällejä heidän päälleen. Ainakin kerran päävalmentaja käveli paikalle, nauroi ja käveli pois.

– Tulokkaita lyötiin toistuvasti paljaille pakaroille sahatulla maalivahdin mailalla. Seurauksena syntyi isoja haavoja ja rupia. Saadut vammat olivat niin pahoja, etteivät he voineet istua lukion oppitunneilla. Pelaajat kertoivat joukkueen henkilökunnalle asiasta, mutta se ei silti loppunut.

– Vieraspelireissuilla tulokkaat riisuttiin ja lähettiin bussin vessaan kahdeksan kerrallaan. Vanhemmat pelaajat teippasivat pelaajien vaatteet palloksi ja heittivät sen vessaan. Pojat eivät päässeet ulos ennen kuin olivat pukeutuneet, missä saattoi kestää tunteja. Vanhemmat pelaajat sylkivät ja virtsasivat heidän päälleen vessan ilmanvaihtoluukuista. Tämä tapahtui valmentajien edessä.

– Pelaajien täytyi napata hampaillaan omenoita säiliöstä, joka oli täynnä vanhempien pelaajien virtsaa, sylkeä ja muita eritteitä.

– Vanhemmat pelaajat laittoivat tulokkaat pyykkikärreihin, joissa oli renkaat. He juoksuttivat kärryt seinään niin nopeasti kuin pystyivät. Pelaajat kärsivät vammoja kuten tajunnan menetyksiä. Tätä kutsuttiin tulokasraketiksi.

– Vanhemmat pelaajat järjestivät orgioita. Tulokkaiden vaadittiin osallistuvan sillä aikaa, kun vanhemmat pelaajat katselivat.

– Päävalmentaja käveli huoneeseen, kun alaston tulokas oli teipattu pöytään kiinni niin, että hänen pakaransa olivat pystyssä. Vanhemmat pelaajat hakkasivat häntä vyöllä. Päävalmentaja osallistui, piiskasi lasta ja nauroi, kun poika itki.