Columbukselle loistouutisia sairastuvalta: loukkaantunut supertähti jälleen pelikunnossa

© Kuva: Getty Images

Pudotuspelikesään valmistautuva Columbus Blue Jackets on saanut loistouutisia sairastuvalta!

Jarmo Kekäläisen johtama ohiolaisseura poisti torstaina tähtipuolustaja Seth Jonesin nimen pitkäaikaisloukkaantuneiden IR-listalta, mikä tarkoittaa pahan nilkkavamman helmikuussa kärsineen 25-vuotiaan jenkin olevan pelikunnossa vielä tämän kevään pudotuspeleissä.

Jonesin paluu on Blue Jacketsille todellinen lottovoitto. Joukkueen ykköspakki ehti takoa ennen loukkaantumistaan 56 runkosarjapelissä tehot 6+24=30.

Myös puolustaja Dean Kukan aktivoitiin jälleen pelikykyiseksi. Columbus kärsi runkosarjassa valtavasta loukkaantumissumasta, joten sen kannalta koronaviruksen aiheuttama tauko saattoi tulla NHL-seuroista kaikkein parhaimpaan saumaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!