Kiekkoikoni Don Cherry ennakoi tulevia NHL:n pudotuspelejä omassa Don Cherry’s Grapevine -podcastissaan.

Cherry nostaa todennäköisimmäksi Stanley Cup -mestarisuosikiksi Boston Bruinsin. Mustaksi hevoseksi kiekkolegenda tarjoaa sen sijaan varsin mielenkiintoista vaihtoehtoa.

– Luonnollisesti eniten pisteitä keränneet joukkueet nousevat suurimmiksi suosikeiksi puhuttaessa Stanley Cup -voittajasta. Boston on ykkössuosikki, Cherry aloittaa.

– Joukkue, jota en haluaisi vastaani 1. kierroksella on silti Montreal Canadiens. Tämä johtuu yhdestä miehestä, ja hän on Carey Price. Hän on ollut keskinkertainen solmittuaan kahdeksan vuoden ja 84 miljoonan dollarin sopimuksen kesällä 2017. Nyt hän voisi maksaa takaisin GM Marc Bergevinille, joka oli hyvin antelias tätä kohtaan.

– Lyhyessä ottelusarjassa Price voi ryöstää sarjan Montrealille. Jos hän saa kaiken osumaan kohdalleen, hän voi ryöstää seuralleen jopa Stanley Cup -voiton, Cherry lataa ja vertaa tilannetta Habsin edelliseen mestaruuskevääseen 1993.

– Muistatteko Patrick Royn? Canadiens sai lahjan selvitessään mukaan pudotuspeleihin, joten tämä saattaa olla Pricen viimeinen mahdollisuus. Jos hän saa pelinsä raiteilleen, olkaa hereillä, Cherry päättää.

Montreal kohtaa NHL:n pudotuspelikarsintasarjassa Pittsburgh Penguinsin. Katso kaikki otteluparit täältä.