Anaheim Ducks tiedottaa tehneensä puolustaja Kodie Curranin kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Curran tienaa tuoreen kontrahtinsa myötä NHL:n palkkoja seuraavan CapFriendly-sivuston mukaan miljoona dollaria kaudessa.

30-vuotiaalla kanadalaispakilla on allaan huippukausi, kun Ruotsin pääsarja SHL:n Rögle BK:n riveissä syntyi 48 ottelussa peräti 49 (12+37) tehopistettä. Saldo riitti koko sarjan pistepörssissä toiseksi.

Curran valittiin myös SHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Pelaajan urapolku maailman kovimpaan kiekkoliigaan ei ole sieltä tavallisimmasta päästä, sillä syksyllä 2016 Eurooppaan uraansa rakentamaan tullut puolustaja kiekkoili ennen kahta kauttaan Röglen paidassa Tanskassa ja Norjassa voittaen molempien maiden mestaruuden.

Curran ei ole pelannut urallaan vielä NHL:ssä. Ainoat kokemukset Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoista ovat 2015-16, kun hän pelasi reilun kauden aikana Harford Wolf Packin riveissä 20 AHL-ottelua (0+5=5) ja Greenville Swamp Rabbitsin paidassa 45 ECHL-ottelua (7+18=25).