Chicago Blackhawksin runkopelaajat 2010-luvulta vastasivat mediajätti The Athleticin kyselyssä siihen, mikä on pelaajien itsensä mielestä paras kolmesta 2010-luvun Blackhawks-mestarijoukkueesta, vuosimallin 2010, 2013 vai kevään 2015 nippu.

– Mielestäni 2010 -joukkue oli vahvin. Kun nimeät kaikki ne pelaajat… vau, sehän oli kuin All-Stars-joukkue, muisteli Bryan Bickell ensimmäistä Blackhawksin 2010-luvun kolmesta mestarijoukkueesta.

– 2010. Yksikään muista ei ole lähelläkään sitä, täräyttää puolestaan Kris Versteeg.

– Todella vaikea kysymys. Ensimmäinen mestarijoukkue… olimme kaikki nuoria, emmekä tunteneet lainkaan paineita. Itseluottamuksemme oli todella korkealla. Me vain menimme ja pelasimme rennosti, muistelee ensimmäisen mestaruuden jatkoaikamaalillaan ratkaissut Patrick Kane.

– Ensimmäisessä joukkueessa oli kokoa! Kolmos- ja nelosketjut muodostuivat todella isokokoisista pelaajista, jotka pelasivat erittäin fyysisesti, komppaa Marian Hossa.

The Athleticin omassa listauksessa kevään 2013 Blackhawks löytyy kaikkien aikojen joukkueiden sijalta 9. Pelaajien itsensä valitsema 2010 mestarijoukkue löytyy listan sijalta 13.