San Jose kauppaamassa katastrofipakkinsa pois? Lähde: nämä seurat voisivat olla kiinnostuneita

San Jose Sharksilla on kirjoillaan yksi NHL:n kehnoimmista sopimuksista. Joukkue sorvasi 31-vuotiaan  Marc-Edouard Vlasicin kanssa kahdeksanvuotisen ja 7 miljoonan dollarin vuosipalkkaisen sopimuksen. Kokeneen Vlasicin taso romahti kuitenkin heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Viime kaudella peruspakki Vlasic esiintyi 70 ottelussa. Hän merkkautti niissä tehot 5+10=15. Tehotilasto hidastuneella puolustajalla jäi 10 pykälää pakkaselle.

San Josella on kuitenkin mahdollisuudet päästä eroon katastrofaalisesta sopimuksesta, jota on jäljellä vielä kuusi vuotta. NHL-toimittaja Kevin Kurzin mukaan Vlasic olisi valmis luopumaan siirron estävästä pykälästää.

– On syytä uskoa, että Vlasic on valmis siirtymään Montrealiin tai jopa Torontoon. Jälkimmäisellä olisi tarvetta vasemmalta laukovalle pakille. Kuten on raportoitu, Montreal tarkastelivat Vlasicia ennen kauden 2019-20 alkua, ja diili olisi voitu tehdä, jos puolustaja olisi pelannut paremmin, Kurz kirjoittaa.

Torontoon Vlasicin kauppaaminen vaatisi palkan pidättämistä. Silloinkin seuralla olisi vaikeuksia mahdottaa puolustajan sopimus palkkakattoonsa. Montreal olisi palkkatilanteen puolesta todennäköisempi päätepiste Vlasicille.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!