Toronto Marliesin AHL-joukkueessa pelasi viime kaudella paljon suomalaisia. Joukkueen tolppien välissä hääri Kasimir Kaskisuo, puolustuksessa Teemu Kivihalme ja hyökkäyksessä Kalle Kossila sekä Miikka Salomäki.

Kauden päätyttyä joukkueen valmentajalta Greg Moorelta kysyttiin kauden onnistujista. 27-vuotiaan Kossilan nimi nousi esiin.

– Hän ei pelannut meillä monessa ottelussa, mutta hän on todella taitava yksilö. Hänellä oli iso vaikutus joukkueeseemme, Moore kommentoi.

Häneltä kysyttiin myös pakkiosaston Teemu Kivihalmeesta ja Jesper Lindgrenistä. Kummallekin oli tarjolla isompaa roolia, kun AHL-joukkueen tähtipakki Timothy Liljegren nousi NHL:ään.

– Kumpikin olivat luotettavia puolustajia. He hoitivat hommansa todella hyvin tänä vuonna. Olen todella innoissani siitä, miten he yllättivät minut taidoillaan. Heillä on edessään vielä uusi taso, jos he jatkavat töiden paiskimista niin kuin Liljegren.