Washington Capitalsissa hyökännyt, mutta sieltä kenkää saaneen Brendan Leipsicin ihmeelliset sekoilut puhuttavat NHL-maailmassa. Hyökkääjä kommentoi muun muassa toisten pelaajien naisia halventavasti sosiaalisessa mediassa, ja tekstit valuivat sittemmin julkisuuteen kuin jokisen eväät.

Pelaaja puhui esimerkiksi Vancouver Canucksin Tanner Pearsonin ja Edmonton Oilersin Connor McDavidin naisista törkeään sävyyn Instagramissa.

Leipsic oli sanonut Pearsonin vaimoa lihavaksi, McDavidin tyttöystävällä puolestaan on tämän mielestä ällöttävät jalat. Winnipeg Sun jututti Chloe Giesbrechtia, yhtä uhria. Pelaaja ja nainen eivät tunteneet keskenään, kunnes Giesbrecht luki puhelimestaan herjauksia. Hänen ulkonäköään oli arvosteltu.

Nainen on kaiken kukkuraksi sairastanut aikoinaan bulimiaa. Caps-pelaaja sätti naista siten, ettei haluaisi tätä vaimokseen.

– Ällöttävää. Minuun kohdistuneet kommentit olivat ikäviä, mutta erityisen pahalta minusta tuntuu niiden puolesta, joiden painoa he haukkuivat.

– Toivottavasti pelaajien urat päättyvät, sanoi nainen, jonka mielestä tämä ja muut herjaavia kommentteja lausuneet pelaajat ovat kaikkea muuta kuin roolimalleja.

Herjauksiin osallistui myös Jack Rodewald, joka on tunnettu ennemmin AHL:stä kuin taalaliigasta.

Naiset eivät olleet ainoita, jotka saivat Caps-pelaajalta täyslaidallisen. Garnet Hathaway ja Nick Dowd, siis Leipsicin nykyiset joukkuekaverit saivat hekin haukut.

– He ovat ihan v*tun luusereita.

Myöhemmin Leipsic pyysi uskomattomia sekoiluita anteeksi jälleen sosiaalisessa mediassa. Capitals sen sijaan kertoi tiedotteessaan, että kommentteja on mahdotonta hyväksyä. Pelaaja siis sai kankkuunsa nelikakkosta kesän 2018 mestarista.