Teemu Selänne vieraili Antti Mäkisen ja Kimmo Timosen Kimanttia-podcastissa, jossa kultiin huikea tarina liittyen Miikka Kiprusoffiin.

Selänne ja Kiprusoff tutustuivat toisiinsa kunnolla San Jose Sharksissa, jossa he pelasivat samaan aikaan. Kaksikko asui myös kaksi vuotta yhdessä, jonka aikana värikkäitä tarinoita ehti kertymään.

Podcastissa Selänne nosti esiin yhden pelipäivän, joka tuskin ikinä unohtuu.

– Aamutreenien jälkeen me molemmat asuttiin hotellissa. Menin ottamaan päiväunet, niin Kipru meni varamaalivahtina poolille, kun oli 26 astetta lämmintä – ja tilasi samalla muutama olutta.

– Sen jälkeen se otti aurinkoa melkein siihen asti, kun piti lähteä hallille. Sitten kun päästiin hallille, niin ilmoitettiin, että Nabokov on kipeänä, että Kipru sä pelaat tänään. Kipru oli sitten sillein, että ”okei”, eikä ilmekään värähtänyt. Sitten jätkä pelas sellaisen pelin, että olisikohan yksi mennyt selän taakse. Voitettiin 4-1 vai mitä se nyt olikaan, Selänne naureskeli Kimanttia-podcastissa.

Selänteen mukaan Kiprusoff ei tärissyt kovissakaan paikoissa. Tai ei sitä hänestä ainakaan huomannut.

– Se jätkä ei ottanut minkäänlaisia paineita pelaamisesta. Tuntuu, että aina kun lähdettiin peliin, niin oltaisiin voitu olla menossa vaikka kalaan. Hän teki kaiken päinvastoin kuin suurin osa ammattiurheilijoista. Jokaisen pitää löytää se oma juttunsa. Täytyy sanoa, että Kipperin tyyli oli hieman erikoinen, mutta toimiva, Selänne kertoi.