NHL on hylännyt Columbus Blue Jacketsin maanantaina julkaiseman venäläislaitahyökkääjä Mikhail Grigorenkon sopimuksen.

TsSKA Moskovan KHL-joukkueessa pelaamissaan 47 ottelussa 41 (19+22) tehopistettä kuluneella kaudella iskenyt 25-vuotias Grigorenko joutuu odottamaan NHL-sopimuksensa kanssa 1. heinäkuuta saakka, jolloin uusi NHL-kausi pyörähtää virallisesti käyntiin ja uusi sopimuskausi alkaa. Blue Jacketsin mukaan kyse oli väärinymmärryksestä.

Grigorenkon tuore, joskin myöhemmin virallistettava vuoden sopimus takaa venäläiselle uutistoimisto AP:n mukaan 1,2 miljoonan dollarin tulot. Venäläinen on edustanut aiemmin NHL:ssä Buffalo Sabresiä sekä Colorado Avalanchea.

Sabres valitsi 217 NHL-pelissä tehot 22+42=64 iskeneen Grigorenkon alunperin vuoden 2012 varaustilaisuuden 1. kierroksella (12. vuoro).

CBJ Public Relations

@BlueJacketsPR
MEDIA ALERT: The Columbus Blue Jackets have issued the following statement regarding the contract of forward Mikhail Grigorenko: #CBJ