The Athletic -sivusto järjesti Dallas Starsin faneille kattavan kyselyn seuraan liittyvistä aiheista.

Yksi mielenkiintoisimmista faneille esitetyistä kysymyksistä oli: Kuka on sinun vähiten pidetyin Stars-pelaaja koskaan?

Äänestystulos oli hämmentävän yksimielinen. Eniten ääniä kahmi, vähemmän yllättäen, ex-hyökkääjä Sean Avery, joka muistetaan ehkä kaikkien aikojen ärsyttäjänä NHL:ssä.

Kaikkiaan 739:stä annetusta äänestä peräti 410 kahminut Avery tunnetaan jäällä sikamaisista tempuistaan sekä vastustajan kyltymättömästä ärsyttämisestä. Kaukalon ulkopuolella miehen tiedetään mm. haukkuneen ex-tyttöystäväänsä Elisha Cuthbertia, joka on Dion Phaneufin puoliso. Avery sai tapauksesta kuuden ottelun pelikiellon.

Averyn jälkeen seuraavalle sijalle valikoitui (71 ääntä) täksi kaudeksi Starsiin siirtynyt Corey Perry. Kanadalaishyökkääjän aikaisemmat Anaheim Ducksin riveissä tehdyt sikatemput ovat varmasti hyvin Stars-fanien muistissa.

31:lla äänellään kolmanneksi valittiin jäätävään maalittomaan putkeen ajautunut venäläishyökkääjä Valeri Nitshuskin.

Neljänneltä sijalta löytyi suomalaisväriä, sillä maalivahti Kari Lehtonen keräsi 25 ääntä. Starsia yhdeksän kauden ajan edustaneen helsinkiläinen suoritukset heikkenivät uhkaavasti uran loppua kohti, eikä ainakaan hänen kova palkkapussinsa lieventänyt fanien ärsytystä.