Calgary Flames on kiinnittänyt riveihinsä kaksi USA:n yliopistossa viime vuodet kiekkoillutta puolustajaa.

Seuran uudet kiinnitykset ovat Minnesota Statesta saapuva Connor Mackey, 23, sekä North Dakotasta hankittu Colton Poolman, 24. Kaksikon sopimukset kattavat alkuun ensi kauden.

– Nämä kaverit eivät ole 17- tai 18-vuotiaita, vaan he ovat kypsiä pelaajia. He tulevat taistelemaan NHL-paikoista nopealla aikataululla. Meillä on tällä pelipaikalla nyt enemmän syvyyttä kuin aiemmin, Calgaryn GM Brad Treliving kommentoi tuoreita kiinnityksiään Flamesin kotisivuilla.

– Koskaan ei voi olla liikaa puolustajia. Olemme varanneet ja kehittäneet muutamia laatupakkeja viime vuosina: välimäet, kylingtonit ja anderssonit, Treviling jatkoi viitaten koko tämän kauden loukkaantumisen vuoksi sivussa olleeseen Juuso Välimäkeen, Oliver Kylingtoniin ja Rasmus Anderssoniin.

Suomalaisittain Mackeyn ja Poolmanini tulo saattaa vaikuttaa nimenomaan Välimäen asemaan seurassa. 21-vuotias entinen 1. kierroksen (16.) varaus on kärsinyt kahdella ensimmäisellä NHL-kaudellaan loukkaantumisista. Viime kaudella 24 ottelun verran NHL-tunnelmaa haistelleen puolustajan tämä kausi meni pilalla jo elokuussa tulleeseen pahaan polvivammaan.