Montreal Canadiens tiedotti Twitter-tilillään, ettei suurlupaus Cole Caufield ole siirtymässä NHL:ään ainakaan seuraavaksi kaudeksi. Hyökkääjän pelit jatkuvat joskus niiden jatkuessa USA:n yliopistosarjassa Wisconsin Badgersissa.

Caufield iski tällä kaudella NCAA:n 36 ottelussa tasan pisteen per peli – 19+17=36 (-3). Pelaaja on Habsin viime juhannuksen ykköskierroksen 15. varaus.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Following a discussion between Cole Caufield, the NCAA’s Wisconsin Badgers organization and the Montreal Canadiens, it was agreed that Cole will pursue his academic career with the Badgers organization for the 2020-21 season.

DETAILS 👉goha.bs/2xOkKWb

#GoHabsGo

– Lisävuosi NCAA:ssa hyödyttää Colea antaen hänelle mahdollisuuden jatkaa taitojensa kehittämistä Badgersissa. Cole on tärkeä osa Canadiensin tulevaisuutta, ja jatkamme hänen kehittämistään kiinnostuneina, Canadiensin GM Marc Bergevin selitti.

Caufield on voittanut urallaan alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa ja -pronssia. Vuosi sitten kyseisen ikäluokan MM-kisoissa hän mätti seitsemässä pelissä hämmentävät 14 maalia ja kaikkiaan 18 pinnaa (+12).