NHL-surkimus Ottawan pois kauppaamalta hyökkääjältä tyly piikki vanhalle seuralleen

© Kuva: Getty Images

NHL:n surkeimpiin joukkueisiin viime kaudet kuulunut Ottawa Senators tyhjensi rosteriaan isolla kädellä maanantain siirtotakarajalla.

Odotetuin lähtijä oli keskushyökkääjä Jean-Gabriel Pageau, joka kaupattiin reilun seitsemän Senators-kauden jälkeen New York Islandersiin. 27-vuotiaan sentterin tuoreet kommentit ainakin viittaavat siihen suuntaan, ettei siirto pois NHL-surkimuksen riveistä tullut päivääkään liian aikaisin.

– En voisi olla iloisempi saadessani liittyä seuraan, joka taistelee vuodesta toiseen kilpailukykyisesti pudotuspelipaikoista sekä mestaruuksista. Pelaajana en voisi olla enemmän innoissani, tämän takia pelaamme tätä peliä ja tästä tunnemme ylpeyttä, Pageau kommentoi Islandersin Instagram-tilillä.

Pageaun lausunnot on helppo lukea piikkeinä miehen vanhaa seuraa Senatorsia kohtaan. Sentteri pääsi maistamaan pudotuspelien tunnelmaa Senators-paidassa ainoastaan kolmena keväänä, joskin kertaalleen joukkue ylsi sensaatiomaisesti aina itäisen konferenssin loppuottelusarjaan asti.