Vancouver Canucks on ylittänyt kaikki ennakko-odotukset ja pelaa vahvaa kautta. Joukkue on tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonan kakkospaikalla ja menossa kovaa vauhtia pudotuspeleihin.

Vancouver onkin yksi mielenkiintoisimmista joukkueista siirtotakarajalla. TSN:n Insider Trading -ohjelmassa mainittiin, että kanadalaisseuran puolustajan Troy Stecherin nimi on pyörinyt aktiivisesti siirtokeskusteluissa.

Stecher on pienikokoinen, samettisesti luisteleva kiekollinen puolustaja. 25-vuotias kanadalainen tienaa kaudesta 2,325 miljoonaa dollaria. Hän on iskenyt tällä kaudella 60 ottelussa tehot 3+8=11.

Myöhemmin kiekkotoimittaja Bob McKenzie mainitsi, että Toronto Maple Leafs harkitsee Tyson Barrien kauppaamista. Joukkueella ei ole varaa pitää puolustajaa enää ensi kaudella, joten treidi kävisi järkeen.

McKenzie mainitsi Vancouverin mahdollisena seurana Barrielle. Vaihdossa Toronto haluaisi toisen oikealta laukovan puolustajan, joka luonnollisesti voisi olla Stecher. Hänen sopimuksensa mahtuisi myös helposti Toronton tiukkaan palkkakattoon.