Vancouver Canucksille karmaisevia uutisia – peräti kolmen hyökkääjän kausi paketissa?

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucks on saanut valtavan huonoja uutisia kesken runkosarjan.

Kanadalaisseuran GM Jim Benning kertoi tiistaina lehdistölle, että aivotärähdyksistä urallaan kärsinyt Micheal Ferland ei pelaa enää tällä kaudella. Myös Brock Boeserin ja Josh Leivon kaudet saattavat olla ohitse. Miehiä ei nähdä enää ainakaan runkosarjassa.

Kyseisestä kolmikosta etenkin Boeserin menetys on kova pala. 22-vuotias yhdysvaltalainen on summannut tällä kaudella 56 ottelussa 45 (16+29) tehopistettä.

Canucks paikkasi tilannetta kuitenkin jo maanantaina, kun se kaappasi Tyler Toffolin Los Angeles Kingsistä. 27-vuotias kanadalainen on pyssyttänyt tällä kaudella 18 maalia ja kerännyt yhteensä 34 tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!