Mikko Rantanen jäi sivurooliin NHL:ssä – Kingsin tähti teki ulkoilmapelissä ennennäkemättömän tempun

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ja Los Angeles Kingsin välillä pelattu ulkojäiden Stadium Series -ottelu päättyi jälkimmäisenä mainitun juhliin numeroin 1-3. Kingsin yhtenä harvoista valopilkuista läpi kauden liitänyt Tyler Toffoli upotti Avsin hattutempullaan.

Laituri iski 1-2-voittomaalin digitaalien näyttäessä aikaa 59.05, kypärätempun hän kruunasi ajassa 59.55. Kanadalainen kuritti Mikko Rantasta ja kumppaneita ennennäkemättömällä tavalla, sillä Toffoli on kautta aikain ensimmäinen hattutempun NHL:n ulkoilmapeleissä ampunut pelaaja.

Avalanche oli etenkin avauserässä aktiivinen, kun se tulitti Kingsin kaksinkertaista Stanley Cup -voittaja Jonathan Quickia jopa 15 kertaa. Tilanne oli avaustauolla kuitenkin LA:lle 0-1.

Avalanchen maalisaalis jäi lopulta yhteen. Rantanen syötti joukkueensa ainoan osuman toisen erän lopulla. Tehotilastoon nousiaislaiselle merkattiin lukema -1, peliaikaa hänelle kertyi tarkalleen ottaen 18.57 minuuttia.

Vaikka Colorado vaeltaa nyt kahden pelin tappioputkessa, ei sillä ole syytä masennukseen. Joukkue oli sunnuntaiaamun otteluiden ollessa kesken ensimmäistä pudotuspeleistä karsiutuvan paikkaa edellä yhdeksän pinnaa.