Jeremy Roenick kohautti erikoisilla kommenteillaan – sai nyt monoa, Teemu Selänne puolusteli

© Kuva: Getty Images

NHL-legenda Jeremy Roenick on ollut viime aikoina otsikoissa erään kohutapauksen takia. Kuukausi sitten 50 vuotta täyttänyt jenkki sai nelikakkosta pohjoisamerikkalaisen NBC:n kommentaattorin tehtävistä. Hänen puheet olivat seksuaalisväritteisiä.

Roenick lausui taannoin Spittin’ Chiclets -podcastissa kieltämättä erikoisia kommentteja. Mukana olivat lisäksi Kathryn Tappen sekä entiset pelaajat Patrick Sharp ja Helsingin MM-kisoista muistettava Anson Carter.

Jenkki puhui ryhmäseksistä vaimonsa ja Tappenin kanssa. Myöhemmin Sharpia kehuttiin kauniiksi.

Uransa kauteen 2008-09 lopettanut Roenick puhui tapauksesta Twitter-tilillään suoraan sävyyn. Hän kertoi fiiliksensä olleen pettynyt ja vihainen, mutta samalla kiitollinen. Roenick oli kiitollinen siitä, että hän sai jakaa asiantuntemuksensa jättimediassa.

Nyt asiaan otti kantaa suomalaislegenda Teemu Selänne.

– Olen täysin samaa mieltä. JR, olet tämän bisneksen paras, kenelläkään ei ole vastaavaa tietämystä ja intohimoa kuin sinulla. Olethan pian takaisin, suomalainen kirjoitti sanomaa hauishymiöllä vahvistaen.