Huvittava paljastus: fanin vinoilu sai Antti Raannan muuttamaan rutiinejaan: ”Iso kiitos sille puukottajalle!”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin suomalaisvahti Antti Raanta osaa naureskella itsekin omalle loukkaantumishistorialleen.

NHL-huippuvahdin viime kaudet ovat olleet rikkonaisia. Taustalla on useita eri vammoja. Välillä tuntuu, että torjujalla on ollut jo epäonnea eri tapausten kanssa.

Raanta itse naureskelee silti säilyttäneensä varsin tarkat rutiinit pelipäiviensä aikana. Kunnes eräs fani piikitteli sosiaalisessa mediassa suomalaisen suuntaan.

– Aika kauan olin niin, että laitoin vasemman luistimen aina ensin jalkaan. Ja ehdin mennä muutenkin aina vasen puoli edellä. Katsoin, kun joukkue teki jutun siitä ja iski sosiaaliseen mediaan. Joku fani sitten vastasi siihen, että pitäisikö kokeilla välillä oikealta puolelta, kun olet jatkuvasti loukkaantuneena, Raanta naureskelee NHL WAMin tuoreessa jaksossa.

Fanin palaute otettiin vastaan. Ja ainakin alkuun korjausliike näytti toimivan jopa yllättävän hyvin.

– Kokeilin sitä ja iskin tuoreeltaan oikean jalan luistimen ensin jalkaan. Ja heti meni hyvin. Joten isot kiitokset sinne, kuka onkaan ollut puukottajana sosiaalisessa mediassa, Raanta hymähtää.

Muuten Raannan rutiinit ovat melko tutut. Suomalainen tapa juoda kahvia toimii myös rapakon takana. Kaapeista löytyy kotimaista vaaleaa paahtoa.

– Kahvi on aika iso osa rutiinia, että saa päivän käyntiin. Sitten tulee areenallakin usein juotua yhden kupin siinä ja teippailee mailoja, Raanta virnistää.

Katso tuore NHL WAM -dokumenttisarjan uusin jakso tästä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!