Skoutit jalkautuvat pian? Lähde: Viime vuoden himoituin vapaa agentti taas kaupan

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin mielenkiintoisin yksilö on hyökkääjä Jean-Gabriel Pageau. Hän pelaa parasta kauttaan NHL:ssä, ja edullinen sopimus on katkolla kauden jälkeen. Ottawa pitäisi sentterin mielellään, mutta jos jatkosopimusta ei saada aikaan, hänet varmasti kaupataan ennen siirtotakarajaa.

Ottawasta löytyy toinenkin hyökkääjä, joka kiinnostaa siirtomarkkinoilla. AHL:ssä pelaava Max Veronneau on juuri tervehtynyt, eikä olisi ihme, jos NHL-skoutit alkavat pian piirittää häntää, kertoo NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Viime kaudella Veronneau oli yksi himoituimmista vapaista agenteista, kun hän siirtyi yliopistosarja NCAA:sta NHL:ään. Toistaiseksi 24-vuotias hyökkääjä ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin. Hän on pelannut tällä kaudella 33 ottelua AHL:ssä tehoin 5+5=10. NHL:ssä hän on viilettänyt neljässä ottelussa kiikaritehoin.

Viime kaudella Veronneau ehti pelata 12 NHL-ottelua yliopistokauden päätteeksi. Niissä hän nakutti tehot 4+4=8, ja näytti, että pistepotentiaalia NHL-tasolla kyllä löytyy.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!