Minnesota valmis isoihin peliliikkeisiin? ”Seurapomon aika lyödä oma leimansa joukkueeseen”

© Kuva: Getty Images

NHL:n harmaimpiin organisaatioihin viime vuodet kuuluneen Minnesota Wildin GM:ksi kesällä pestattu Bill Guerin on toistaiseksi pidättäytynyt seuran rakenteita mullistavilta pelaajasiirroilta.

Keskisen divisioonan jumbojoukkue ei taistele tälläkään kaudella läntisen konferenssin pudotuspelipaikoista, joten seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russon mukaan Guerinin mitta rämpimisen sivustaseuraamiseksi alkaa saavuttaa lakipisteensä – muutoksia on pian pakko tulla.

– Guerin saattaa päättää, että on järkevämpi odottaa kesään asti, jolloin hänellä on mahdollisuus neuvotella rauhassa kaikkien 30 seuran kanssa, joilla on tuossa vaiheessa parempi käsitys palkkakattotilanteestaan kuin joukkueilla, jotka kamppailevat tällä hetkellä pudotuspelipaikoista eivätkä välttämättä ole valmiita luopumaan nykyisistä pelaajistaan, Russo kirjoittaa.

– Kuitenkin, Wildin surkeat otteet vaikkapa viime lauantaina tekevät Guerinin päätöksen helpommaksi sen suhteen, että hän on nähnyt riittävästi lyödäkseen oman leimansa joukkueeseen, toimittaja järkeilee.

Useat Wild-pelurit ovatkin viime aikoina pyörineet tiuhaan NHL:n siirtohuhuissa. Ainakin Jason Zucker ja Matt Dumba ovatkin jo herättäneet pudotuspeleihin kilpavarustelua tekevien seurojen kiinnostuksen.

LUE MYÖS: Taylor Hallin siirtokuviot taas tapetilla – saisiko tämä skenaario Arizonan luopumaan tähdestään?

LUE MYÖS: Columbus hankkimassa top 6 -hyökkääjän? Lähde: Kolme pelaajaa syötteinä

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!