Kanadalaismedian listaus: nämä viisi hyökkääjää liikkuvat todennäköisimmin NHL-kauden aikana

© Kuva: Getty Images

Kanadalainen Sporting News listasi viisi hyökkääjää, jotka liikkuvat todennäköisimmin ennen siirtotakarajaa NHL:ssä. Listalle mahtui mukaan kaksi suomalaisnimeä.

Jean-Gabriel Pageau, Ottawa Senators

Ottawa Senatorsin Jean-Gabriel Pageau pelaa NHL-uransa parasta kauttaan. Hän on iskemässä tällä tahdilla 55 tehopistettä. Palkkaa Pageau nauttii kaudesta vain 3,1 miljoonaa dollaria kaudesta, joten hän olisi erinomainen vahvistus mestaruustaistoon. Ottawa kauppaa Pageaun varmasti, jos jatkosopimusta ei saada tehtyä.

Kasperi Kapanen, Toronto Maple Leafs

Kasperi Kapanen on taitava, potentiaalinen nuori hyökkääjä, jonka kaltaisia nimiä harvemmin nähdään siirtomarkkinoilla. Toronto Maple Leafsilla on kuitenkin ylitarjontaa taitavista hyökkääjistä, ja ongelmat ovat enemmän omassa päässä. Kapanen on joukkueen mielenkiintoisin vaihtonappula.

Jesse Puljujärvi, Edmonton Oilers

Edmonton Oilersilla ei ole kiire Jesse Puljujärven kauppaamisen kanssa. Kanadalaisseura on kuitenkin noussut takaisin mukaan pudotuspelitaistoon. Puljujärven kauppaamisella Edmonton voisi saada vahvistuksen ratkaisupeleihin.

Tyler Toffoli, Los Angeles Kings

Los Angeles Kingsin menestysvuodet ovat takana, ja seurassa suunnitellaan uudelleenrakennusprosessin aloittamista. Tyler Toffoli on Los Angelesin ainoita pelaajia, joilla on vetovoimaa siirtomarkkinoilla niin taitojensa kuin sopimuksensakin osalta.

Ilja Kovaltshuk, Montreal Canadiens

Surkean alkukauden pelannut Ilja Kovaltshuk on syntynyt uudelleen Montreal Canadiensissa. Hänen minimipalkkainen sopimuksensa olisi helppo siirrettävä vaihtomarkkinoilla siirtotakarajalla.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!