Winnipeg Jets -leirissä ei tällä hetkellä taatusti hymyilytä. Joukkue taipui maanantaiyönä Chicago Blackhawksille luvuin 2-5, ja nyt viidestä edellisestä pelistä tilille on kertynyt vain yksi voitto. Maanantaiyönä Jets jäi heti alkuminuuteilla tappiolle, eikä se sieltä enää noussut.

Viikonloppuna aiemmin Tampa Bay Lightningia vastaan Jets oli avauskaksikymppisen jälkeen tappiolla 0-3. Joku asia on pielessä.

– Ei hyvä ensimmäinen erä. Vasta erän edetessä me vahvistuimme, Jets-hyökkääjä Blake Wheeler sanoi seuran kotisivuilla.

Chicagon kassari Robin Lehner otti peräti 36 torjuntaa, Jetsin maalivahti Connor Hellebuyckille kirjattiin 28 torjuntaa.

– Lehner otti hyviä torjuntoja. Kyseessä oli tiukka peli, kunnes he tekivät 3-1-maalin, Jets-luotsi Paul Maurice näki.

– Pelasimme melko hyvän pelin jälkipuoliskon, Patrik Laineen osuman syöttänyt Wheeler jatkoi.

Winnipeg-leiriin lisää murhetta toi kolmossentteri Adam Lowryn loukkaantuminen. Hän kärsii ylävartalovammasta, joka oli seurausta välikohtauksesta Drake Caggiulan kanssa. Jets-sentteri pelasi yöllä vain neljä ja puoli minuuttia.

Jets on nyt vieraskiertueella, ja Blackhawks peli oli rundin ensimmäinen. Seuraavaksi edessä ovat alkaneen viikon alun koitokset Carolina Hurricanesia ja Columbus Blue Jacketsia vastaan.

– Voimme jättää kiertueen kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, Maurice kuittasi pysyen positiivisena.

Winnipeg on vajonnut läntisessä konferenssissa jo yhdeksänneksi, eli jatkopaikkojen ulkopuolelle.