Toronto Maple Leafsin ailahtelevat otteet NHL:ssä jatkuivat maanantaiyönä, kun joukkue hyytyi pahasti Florida Panthersin vieraana. Kotijoukkue tykitti taululle lopulta tylyt 8-4-lukemat.

Tappio oli samalla Maple Leafsille kolmas putkeen. Se sai joukkueen ykkösnimet mietteliäiksi, varsinkin maanantai-illan esitys ei ollut enää hyväksyttävällä tasolla.

– Meidän pitää herätä. Tiedämme, millainen joukkue me voimme olla, Mitch Marner huokasi TSN:n mukaan.

Samoilla linjoilla on joukkueen kapteeni John Tavares. Maple Leafs on ehtinyt löytää mainion vireen vaikean syksyn jälkeen. Tuoreet tappiot mietityttävät silti.

– Tämä ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi hyvää. Meidän pitää pystyä tasaisempaan tekemiseen. Annamme peleissä niin paljon maalipaikkoja – se ei vie meitä kohti meidän tavoitteitamme, Tavares summaa.

Maple Leafs on noussut tuoreista tappioista huolimatta kiinni jo NHL:n pudotuspelipaikkoihin. Siitä iso kiitos kuuluu päävalmentaja Sheldon Keefelle, joka on tuonut heti ryhtiä joukkueen peliin.

– Tämä oli isku vasten kasvoja. Hyvä muistutus siitä, miten me emme voi pelata, jos haluamme saavuttaa jotain, Keefe kiteytti.

LUE MYÖS: Aleksander Barkov liekeissä NHL:ssä – tutkapari rikkoi Olli Jokisen kaikkien aikojen ennätyksen