Illalla luvassa kiekkohuumaa – kumpi heiluttaa maaliverkkoja Patrik Laine vai Pekka Rinne?

© Kuva: Getty Images

Sunnuntaina pelataan suomalaisittain herkullinen ottelu NHL:ssä, kun Patrik Laineen Winnipeg Jets isännöi Pekka Rinteen Nashville Predatorsia.

Patrik Laine paistattelee melkeinpä päivästä toiseen uutisotsikoiden parrasvaloissa, mutta tällä viikolla hän jäi pahasti maanmiehensä Pekka Rinteen varjoon, kun konkarimaalivahti jyräytti suomalaista NHL-historiaa tekemällä maalin Chicago Blackhawksia vastaan.

NHL:ssä harvemmin maalivahtien maaleja nähdään. Rinteestä tuli vasta 12. NHL-maalivahti, joka onnistui maalinteossa. Sunnuntaina Rinne voisi tehdä tempun, jota ei ole yksikään maalivahti pystynyt NHL:ssä tekemään iskemällä maalin toisessa ottelussa perättäin.

Ensisijaisesti Rinteen olisi kuitenkin torjuttava kiekkoja, sillä Jetsillä löytyy tulivoimaa. Mark Scheifele, Kyle Connor, Patrik Laine ja Blake Wheeler ovat takoneet pinnoja siinä piste per peli tahdissa. Nashville tarvitsee myös kipeästi pisteitä kivutakseen kevään playoffeihin. Sitä tehtävää operoi tuore päävalmentaja John Hynes, joka tekee kaikkensa luodakseen joukkueeseensa voittavan kulttuurin.

– Hän etsii koko ajan uusia ideoita ja tapoja tehdä asioita eri tavalla saadakseen omille pojilleen etulyöntiaseman peliin, ylisti Hynesin kanssa yhdessä työskennellyt USA:n maajoukkueen kehitysohjelman päällikkö Scott Monaghan.

Winnipeg Jets – Nashville Predators sunnuntaina klo 21.00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.