Toronto Maple Leafs ja Carolina Hurricanes tarjoilivat aattoillan NHL-kierroksen avausottelussa hurjan maali-iloittelun.

Hurricanesin paidassa toista otteluaan pitkän loukkaantumisensa jälkeen pelannut Erik Haula oli yhdessä kotijoukkueen supertähti Mitch Marnerin (2+3) tavoin hurjalla pelipäällä suomalaisen kerättyä ottelussa kaksi maalia sekä yhden syöttöpinnan.

Haula iski joukkueensa neljännen ja kuudennen maalin uskomattomaksi maali-ilotulitukseksi kehkeytyneessä ottelussa. Leafs kiri vieraiden 4-6-johdon kiinni kolmannessa erässä kolmella minuutin sisään syntyneellä pikamaalilla nousten kamppailussa 7-6-johtoon. Maaleista kaksi viimeistä syntyivät kuuden sekunnin sisään. Marner keräsi minuutin kirin aikana tililleen kaksi maalia ja syöttöpinnan.

– Kauden hienoin näytelmä, yltyi Viasatin selostaja Antti Mäkinen hehkuttamaan kotijoukkueen seitsemännen osuman jälkeen. Toronto vei ottelun lopulta nimiinsä maalein 8-6. Haulan lisäksi suomalaisista pisteille ylsi syöttöpisteen kerännyt Teuvo Teräväinen.