NHL:ssä toisen ottelunsa lauantain vastaisena yönä pelannut Montreal Canadiensin puolustaja Otto Leskinen pääsi juhlimaan joukkueensa kanssa voittoa, kun Habs kellisti NY Rangersin jalkapallonumeroin 2-1.

Ottelu oli Pieksämäen kasvatti Leskiselle kaksijakoinen. Uransa avauspelissä äskettäin reilut seitsemän minuuttia peliaikaa kellottanut pakki sai vastuuta nyt jo lähes 11 minuuttia, mutta samalla tehotilasto painui asteen pakkaselle. Toisaalta Habs napsi voiton.

Sitä ei estänyt pelaajan karu moka. Pieksämäkeläinen ei saanut pikkumustaa kiinni Habsin hyökkäysalueen siniviivalla. Tämän seurauksena Rangersin monitoimimies Brendan Smith painoi läpi ja pelin 1-1:een.

x - New York Rangers

@NYRangers
Because a GIF wasn't enough.

Virhe ei puolustajan onneksi maksanut pinnoja. Leskisen pelasti joukkuekaveri Nate Thompson, joka iski voittomaalin vain reilut minuutti ennen loppua.

Leskinen on ollut AHL:n puolella tehokas tehtailtuaan Laval Rocketin paidassa 24 ottelussa komeat tehot 1+11=12. Lisäksi farmissa hän johtaa suomalaisten sisäistä syöttöpörssiä.