Kapean puolustuksensa kanssa koko alkukauden ajan tuskaillut Winnipeg Jets koki uuden karmean takaiskun viikonloppun ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Joukkueen luottopuolustajiin lukeutuva Dmitri Kulikov loukkasi vasemman kätensä ja on päävalmentaja Paul Mauricen mukaan sivussa tositoimista jopa yli kaksi kuukautta. Venäläispakki palannee tositoimiin vasta tammikuun tähdistöottelun jälkeen.

29-vuotiaan kolmanneksi eniten jääaikaa alkukaudesta Jetsin takalinjoilla merkkauttaneen puolustajan poissaolo saattaa viimein avata oven myös AHL:n toissa kauden parhaalle puolustajalle Sami Nikulle, jonka vastuu NHL:n puolella on hyvistä farmiotteista huolimatta ollut vähäistä.

Winnipegin 7. kierroksen varaus on iskenyt alkukauden 16 AHL-pelissä kovat tehot 3+9=12. NHL:n puolella 23-vuotias on päässyt näyttämään kykyjään vain yhdessä ottelussa.