NHL:stä pois passitettu Bostonin suomalaislupaus tekee farmissa huikeaa tuhoa – nyt reppu heilui alivoimalla

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tällä kaudella viisi ottelua pelanneen, mutta sittemmin AHL:ään lähetetyn Urho Vaakanaisen vire farmijoukkue Providence Bruinsin paidassa on luokkaa mieletön. Pakki jatkoi kovaa virettään sunnuntai-iltana iskemällä kertaalleen 4-0-voittoon päättyneessä Charlotte Checkers -pelissä.

Tehopuolustajan täysosuma muutti kamppailun lukemat 2-0:aan toisen erän alussa. Osuma syntyi alivoimalla tähän tyyliin.

Providence voitti Charlotten viikonloppuna kahdesti, sillä ensimmäinen osa meni Vaakanaiselle ja kumppaneille luvuin 4-1. Checkers oli aika pitkälle aseeton.

– Odotimme Charlotten vastausta voiton jälkeen, ja sellaisen varmasti saimmekin. Onneksi meillä oli Vladdy (Daniel Vladar) maalilla. Hän antoi meille saumat hengittää ja pystyimme iskemään pari alivoimamaalia. Pelasimme paremman toisen jakson, Bruins-luotsi Jay Leach sanoi seuran kotisivuilla.

NHL:ssä syksyllä viisi ottelua pelannut Vaakanainen on nyt tehnyt tehot 4+3=7 viidessä viime pelissä. Pelaajan koko kauden saldo farmissa on 4+5=9, ja hän on suomalaispakkien pistepörssissä kolmantena Laval Rocketin Otto Leskisen (1+11=12) ja Manitoba Moosen Sami Nikun (3+8=11) perässä.

– Viikonloppu oli kaikkiaan hyvä, luotsi summasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.