NHL:ssä tällä kaudella viisi ottelua pelanneen, mutta sittemmin AHL:ään lähetetyn Urho Vaakanaisen vire farmijoukkue Providence Bruinsin paidassa on luokkaa mieletön. Pakki jatkoi kovaa virettään sunnuntai-iltana iskemällä kertaalleen 4-0-voittoon päättyneessä Charlotte Checkers -pelissä.

Tehopuolustajan täysosuma muutti kamppailun lukemat 2-0:aan toisen erän alussa. Osuma syntyi alivoimalla tähän tyyliin.

x - Providence Bruins

@AHLBruins
Three goals and three assists for Urho Vaakanainen in his last five games 👏

Providence voitti Charlotten viikonloppuna kahdesti, sillä ensimmäinen osa meni Vaakanaiselle ja kumppaneille luvuin 4-1. Checkers oli aika pitkälle aseeton.

– Odotimme Charlotten vastausta voiton jälkeen, ja sellaisen varmasti saimmekin. Onneksi meillä oli Vladdy (Daniel Vladar) maalilla. Hän antoi meille saumat hengittää ja pystyimme iskemään pari alivoimamaalia. Pelasimme paremman toisen jakson, Bruins-luotsi Jay Leach sanoi seuran kotisivuilla.

NHL:ssä syksyllä viisi ottelua pelannut Vaakanainen on nyt tehnyt tehot 4+3=7 viidessä viime pelissä. Pelaajan koko kauden saldo farmissa on 4+5=9, ja hän on suomalaispakkien pistepörssissä kolmantena Laval Rocketin Otto Leskisen (1+11=12) ja Manitoba Moosen Sami Nikun (3+8=11) perässä.

– Viikonloppu oli kaikkiaan hyvä, luotsi summasi.