Taas yksi ex-Buffalo-peluri haukkuu Sabresin pystyyn: ”Pelaaminen seurassa oli mentaalisesti…”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres ei ole juhlinut tällä vuosikymmenellä pudotuspelipaikoilla.

Lukuisat seuran ex-pelaajat ovatkin ladanneet yllättävänkin rajuja mielipiteitä seuran toimintakulttuurista sekä ahdistavasta ilmapiiristä. Uusimpana listalle liittyi nykyään Winnipeg Jetsin takalinjoilla luutiva Nathan Beaulieu, jonka The Athleticille antamat kärkkäät kommentit nousivat välittömästi tapetille kiekkomedioissa.

– Tilanne ei ollut hyvä, uskoisin voivani sanoa näin. Yritin useaan otteeseen päästä pois sieltä, mutta mitään ei tapahtunut. Olin pelannut hyvissä joukkueissa Montrealissa, jossa pääsimme pudotuspeleihin yhtä kautta lukuunottamatta joka vuosi. Sen jälkeen siirryt täysin päinvastaiseen organisaatioon pariksi vuodeksi. Se testasi ehdottomasti luonnettasi sekä rakkauttasi peliä kohtaan, Beaulieu täräyttää.

Ryan O’Reilly puhui asiasta ja tiedän, etteivät pomot Buffalossa pitäneet kuulemastaan, mutta hän ei olisi voinut ilmaista asiaa paremmin. Pystyn allekirjoittamaan hänen puheensa täysin, Beaulieu kommentoi O’Reillyn parin vuoden takaisia puheita siitä, kuinka mies menetti rakkautensa lajiin seurassa pelatessaan.

– Sitä alkaa kyseenalaistaa monia asioita. Tiedän, että me (NHL-pelaajat) elämme melko uskomatonta elämää, mutta mikäli et nauti pelaamisesta, päivät saattavat olla todella synkkiä. Mikään rahamäärä ei pysty korvaamaan tilannetta. Mentaalisesti, se oli halventavaa, Beaulieu jatkaa ryöpytystään.

Beaulieu ja O’Reilly eivät suinkaan ole ainoita sanaisen arkkunsa avanneita ex-Sabres-tähtiä. Myös Chicago Blackhawksin maalilla nykyään torjuva Robin Lehner avautui aiheesta viime kaudella lytäten mm. Sabresin ilmapiirin negatiiviseksi.

Viimeksi kaudella 2010-11 pudotuspeleihin selvinnyt Buffalo ei ole edes kaupunkina myöskään vierasjoukkueen pelaajien suosiossa. Peräti 34% ESPN:n taannoin haastattelemista 50 pelaajasta nosti Buffalon toiseksi ankeimmaksi vieraspelipaikkakunnaksi heti Winnipegin jälkeen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.