Predatorsin maalivahtitilanne aiheuttaa mietintää – Ottaako Juuse Saros ohjakset käsiinsä?

Läntisen konferenssin voittajaehdokkaisiin lukeutuva Nashville Predators ei ole viimeaikoina ollut oma itsensä. Huolestuneita katseita on kerännyt erityisesti kantrikaupunkilaisten maalivahtitilanne, jossa sekä Pekka Rinne että Juuse Saros ovat vuorollaan haparoineet.

Konferenssinsa 12. sijalle ja Keskisen divisioonan toiseksi viimeiseksi valunut Predators on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan. Ihmetystä on herättänyt erityisesti omiin päästetyt maalit. Lukuunottamatta lauantaina San Jose Sharksilla vasta voittolaukauskilpailussa kärsittyä niukkaa 1-2 tappiota, niin vastustajat ovat pöllyttäneet Predatorsin verkkoa kolmessa ottelussa peräti 21 kertaa.

Tappiot Vancouver Canucksille (3-5), Chicago Blackhawksille (2-7) sekä Colorado Avalanchelle (4-9) kertovat karua kieltään siitä, ettei kaikki ole todellakaan kunnossa Predatorsin leirissä.

Vaikka häviöistä ei voida kaikkea kaataa Nashvillen suomalaisvahtiduon niskaan, niin on aivan selvä, että parempaan on pystyttävä. Kaksikosta Rinne on ollut jokaisessa mainitussa tappiossa aloittavana maalivahtina, kun taas Saros oli tolppien välissä Sharksia vastaan pelatussa taistossa.

Keväällä 24 vuotta täyttänyt Saros on kuluvalla kaudella onnistunut merkkauttamaan tililleen vasta yhden voiton, eikä tämän hetken torjuntaprosentti (88,2%) ole todellakaan sitä, mihin mies parhaimmillaan pystyy. Mutta nyt jos koskaan on forssalaisen aika nousta esiin.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.