Pohjoisamerikkalaisessa jääkiekkoliiga OHL:ssä todistettiin viikonloppuna yhdellä sanalla sanoen hirvittäviä maalimarkeloita. Sudbury Wolves ja Hamilton Bulldogs mättivät keskinäisessä, kummallisessa kamppailussa, ällistyttävät 21 maalia.

Ottelu päättyi jatkoajalla jälkimmäisenä mainitun 10-11-voittoon. Erälukemat kirjattiin tilastoihin mallia 3-1, 3-8 ja 4-1. Ainoa numeroiden puolesta ”lähellä normaalia” ollut erä oli siis avauskaksikymppinen.

Sportsnet

@Sportsnet
So the score between the @BulldogsOHL & @Sudbury_Wolves was, uh, quite high this afternoon. 😳

Avaustauolle kahden maalin johtoasemassa marssinyt Sudbury jäi toisessa erässä pinteeseen ja se joutui kirimään kolmen osuman takaa rinnalle. Voit katsoa sekopäisen ottelun maalit täältä.

Koitoksen yksi sankareista oli voittomaalista vastannut ja kaikkiaan neljä häkkiä kiskonut Tag Bertuzzi.

Joukkueet keikkuvat OHL:n itäisessä konferenssissa jatkoon menevien kahdeksan joukossa siten, että tappioon taipunut Wolves keikkuu kakkosena ja Bulldogs kuudentena.

Suomalaispakki Kalle Loponen kuuluu Sudburyn nippuun, Bulldogsissa suomalaisia ei pelaa.