Kotimaan Liigassa Oulun Kärppien paidassa viime kaudella 60 runkosarjan pelissä tehot 9+21=30 (+26) iskenyt ja 16 pudotuspeliottelussa pisteet 4+5=9 (+7) viimeistellyt Suomen ja Yhdysvaltain passin Teemu Kivihalme sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä auki rapakon takana.

Pelaaja veti farmisarja AHL:n Toronto Marliesissa 11 ottelua pisteittä, mutta kauden 12. kamppailussa Kivihalme heitti mahdollisesti jonkinlaisen apinan niskastaan maata kiertävälle radalle. Puolustaja saalisti kaksi syöttöpinnaa, mutta vieläkin komeampi oli tehotilaston häikäisevä lukema +4.

Marlies löi Suomen aikaa lauantain puolella alkaneessa pelissä Texas Starsin kummallisin numeroin 8-4. Suomen ja Yhdysvaltain passin tehopuolustaja passasi Toronton toisen maalin tasakentällisin, joskin Marliesin ylivoima oli juuri päättynyt, ja neljännen häkin alivoimalla.‌‌

Toronto Marlies

@TorontoMarlies
Pressure pays off as Engvall buries this rebound for his 5th of the season.

#MarliesLive

Toronto Marlies

@TorontoMarlies
Goin' back-to-back 🎶

#MarliesLive

Kivihalme on Nashville Predatorsin kesän 2013 viidennen kierroksen 140. varaus. Pelaajan suurimmat meriitit ovat kevään 2018 Suomen mestaruus ja tämän vuoden SM-hopea. Kummatkin irtosivat Kärppien väreissä.