Edmontonin farmiseura kiinnitti mielenkiintoisen suomalaisnimen – alla pitkä kierros Euroopan alasarjoissa

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin farmiseura Bakersfield Condors on kiinnittänyt riveihinsä 26-vuotiaan suomalaispuolusta Patrik Parkkosen lainasopimuksella.

Varsinaiseksi kiekkokiertolaiseksi viime vuosien aikana profiloitunut HIFK-kasvatti siirtyy AHL:ään ECHL-seura Wichita Thunderista. Vain 175-senttinen puolustaja merkkautti farmin farmina tunnetussa kiekkosarjassa alkukaudella pelaamissaan 14 ottelussa tehot 0+10.

Parkkonen on kiekkoillut urallaan kolmen kauden ajan Liiga-seura Porin Ässissä saaden tililleen kaikkiaan 89 ottelua tehoin 3+12. Suomen kaukalot kesällä 2015 jättänyt puolustaja on edustanut tämän jälkeen Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Lausitzer Füchsea, Allsvenskanissa pelaavia BIK Karlskogaa sekä IK Oskarshamnia sekä viimeksi monikansallisessa EBEL-sarjassa pelaavaa tshekkiläistä Orli Znojmoa.

Suomalaisille kiekkofaneille varsin tuntemattomalla Parkkosella ei ole sopimusta Condorsin emoseura Edmonton Oilersin kanssa, vaan tuoreessa siirrossa on kyseessä ainoastaan AHL-seuran kanssa solmittu lainapesti.

LUE MYÖS: Huima pistetahti sai jatkoa! Carolina-valmentaja suitsuttaa Teuvo Teräväistä: ”Ollut loistava koko vuoden”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!