Florida Panthersissa alkaneella sesongilla neljä ottelua kiikareilla pelannut Henrik Borgström kylvää nyt tuhoa AHL:n puolella Springfield Thunderbirdsin paidassa. Suomalainen on tehnyt kauden kolmessa farmipelissä tehot 2+1=3.

Pistepussi kasvoi viime yönä maalilla ja syöttöpinnalla. Borgström iski Thunderbirdsille jatkoajalla voittomaalin Rochester Americansin jäädessä jalkoihin luvuin 2-1. Varsinaisella peliajalla hyökkääjä syötti Paul Thompsonin iskemän ylivoimahäkin.

Springfield Thunderbirds

@ThunderbirdsAHL
🚨OVERTIME WINNERS🚨
Henrik Borgstrom sends fans home happy!
🍎Cross
🍎🍎Tippett
T-Birds win 2-1!

#RiseUp // #SPRvsROC

Springfield Thunderbirds

@ThunderbirdsAHL
🚨OVERTIME WINNERS🚨
Henrik Borgstrom sends fans home happy!
🍎Cross
🍎🍎Tippett
T-Birds win 2-1!

#RiseUp // #SPRvsROC

Ottelussa suomalaisväriä edustivat tehomiehen joukkuekaverit, Aleksit Heponiemi ja Saarela. He eivät tehoille yltäneet.

22-vuotias helsinkiläinen on Floridan oma varaus juhannukselta 2016. Sentteri meni taalajäille tuolloin ykköskierroksella numerolla 23. Tähän ja ylipäätään odotuksiin nähden NHL-ura on ollut sanalla sanoen kökkö.

Runkosarjassa vastuuta on kertynyt vain 58 ottelun verran tehoin 9+10=19. AHL:ssä Borgström on iskenyt liki pisteen per ottelu: 27 peliä pistein 7+18=25.