Florida Panthers on lähettänyt suomalaishyökkääjä Henrik Borgströmin farmiin. Asia kävi ilmi sen AHL-joukkue Springfield Thunderbirdsin Twitter-tililtä.

Springfield Thunderbirds

@ThunderbirdsAHL
NEWS: The @FlaPanthers have loaned F Henrik Borgstrom to the Thunderbirds.

STORY 📰: bit.ly/Borgstrom

Juhannuksena 2016 NHL:ään ykköskierroksella numerolla 23 varatun Borgströmin ura taalajäillä ei ole lähtenyt liitoon oikein missään vaiheessa. Vyöllä otteluita on toistaiseksi vain 58 kappaletta tehoin 9+10=19.

Lisäksi Panthers tiedotti muun muassa kotisivuillaan, että se on hankkinut hyökkäykseensä Brian Boylen. 34-vuotias konkari saapui Floridaan vuoden pahvilla, jonka arvo on 940 000 dollaria. Boyle pelasi viime kaudella New Jersey Devilsin ja Nashville Predatorsin riveissä.

Hän on pelannut pitkällä urallaan NHL:ssä kaikkiaan 766 runkosarjan peliä pistein 124+92=216, uran 114 pudotuspeliottelun saldo on 15+15=30.

Hyökkääjän tuleminen Floridaan ei ainakaan helpota Borgströmin unelmaa NHL:n vakiopaikasta, vaan edessä voi olla ennemminkin umpikuja kuin moinen. Sentteri on pelannut tällä kaudella ylhäällä neljä ottelua tehoitta.