Colorado Avalanchen tulokaspuolustaja Cale Makar on saanut erinomaisen lähdön ensimmäiseen täyteen NHL-kauteensa. Puolustaja on päässyt tehoille jokaisessa kauden ensimmäisessä viidessä pelissä. Yhteensä hän on saalistanut kuusi syöttöpistettä.

Makar on tulokkaiden pistepörssin selvä ykkönen. Jos viime kaudella Elias Pettersson oli varma Calder-voittaja syksystä lähtien, samaa voi nyt sanoa Makarista.

Hänen sisääntulonsa NHL:ään on ollut poikkeuksellisen vahva koko sarjan historiassa. Ainoastaan yksi pelaaja on pystynyt aloittamaan uransa pidemmällä pisteputkella kuin Makar. Marek Zidlicky pääsi tehoille kaudella 2003-04 kuudessa perättäisessä ottelussa.

Makarilla on mahdollisuus nousta Zidlickyn rinnalle keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tuolloin Colorado kohtaa Pittsburgh Penguinsin.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Only one defenseman in NHL history has began their career with a longer point streak than Cale Makar. #NHLStats