Florida Panthers on heittänyt kolme pelaajaa farmiin. Kolmikon täytyy ensin käydä siirtolistan kautta, ja muilla NHL-seuroilla on mahdollisuus kaapata joku pelaaja itselleen.

Chris Driedger on 25-vuotias lupaava maalivahti. Viime kaudella hän torjui 32 AHL-ottelussa 92,4 torjuntaprosentilla. Hän on alunperin Ottawa Senatorsin kolmoskierroksen varaus vuodelta 2012.

Peruspuolustaja Ian McCoshen sai viime kaudella vastuuta NHL:nkin puolella. Hän pääsi pelaamaan 19 ottelussa ja merkkautti niissä tehot 1+1. AHL:ssä 24-vuotias pakki kiekkoili 39 matsissa ja antoi niissä yhdeksän maalisyöttöä.

Anthony Greco oli viime kaudella yksi AHL:n parhaista maalintekijöistä. 25-vuotias hyökkääjä viimeisteli 75 otteluun tehot 30+29=59. Hän pääsi myös pelaamaan uransa ensimmäisen NHL-ottelunsa, mutta jäi ilman tehopisteitä.