Anaheim Ducksin presidentti/GM Bob Murray tiedotti perjantaina, että joukkueessa pitkään kärkihyökkääjinä toimineet Ryan Kesler ja Patrick Eaves eivät pysty osallistumaan kaudelle 2019-20.

Rahakasta 6,875 miljoonan dollarin palkkaa kesään 2022 asti tienaava Kesler on kärsinyt pitkään vakavasta lonkkavammasta, joka estää pelaamisen kokonaan.

Kesler pelasi viime kaudella runkosarjassa 60 ottelua NHL-uransa ylivoimaisesti heikoimmilla tehoilla 5+3. NHL:n parhaita puolustavia hyökkääjiä ollut 35-vuotias yhdysvaltalainen on tahkonnut NHL:ssä jopa 1001 tehopistein 258+315=573.

35-vuotiaalla Eavesillä todettiin vuonna 2017 harvinainen Guillain-Barren -oireyhtymä, joka on tehnyt hänen pelaamisestaan haastavaa tai jopa mahdotonta. Viime kaudella 35-vuotias kanadalaishyökkääjä pelasi NHL:ssä vain seitsemän ottelua ilman tehopisteitä.