Venäläislehti Sport-Express tietojen mukaan New Jersey Devilsin omistama hyökkääjä Pavel Zacha on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta KHL-seura Avangard Omskin kanssa.

22-vuotias Zacha on Devilsin vuoden 2015 ensimmäisen kierroksen 6. valinta, joten siirtoa voidaan pitää tässä kohtaa uraa hieman yllättävänä.

Viime kaudella tshekkihyökkääjä pelasi NHL:n runkosarjassa 61 ottelua rooliinsa nähden kelpo tehoin 13+12=25.

Zachalla ei ole tällä hetkellä sopimusta Devilsin kanssa, joten KHL-siirto voi olla myös pelaaja-agentin tapa uhkailla NHL-sopimusneuvotteluissa.

Devilsin GM Ray Shero kuuli Zachan potentiaalisesta siirrosta, eikä totisesti ollut siitä mielissään.

– Minua ei kiinnosta v***uakaan, jos hän tekee KHL-sopimuksen, tai jos hän tekee sopimuksen v*tun Bramtonin (ECHL-seura) kanssa. Minua ei kiinnosta p*skaakaan minne hän tekee sopimuksen. Hänen oikeutensa ovat meillä, Shero jyrähti Associated Press -lehdelle.

– Hän on nuori kaveri, jonka pelaaminen vain paranee. Uskon, että jotain on vielä tehtävissä – toivottavasti. En voi kuitenkaan kontrolloida hänen päätöksiään. Jos KHL on reitti, josta hän pitää, niin sieltä on pitkä tie takaisin NHL:ään, rauhoittunut GM oli kertonut NHL.comin haastattelussa.