Montreal Canadiensin paidassa hyökkäävä Artturi Lehkonen on palaamassa rapakon taakse hänen Instagram-tilinsä tarinaosion perusteella. Samalta tililtä käy ilmi myös se, että suomalainen vietti päättynyttä kesää muun muassa tenniksen parissa.

Esimerkiksi tästä päivityksestä käy selväksi, että Lehkonen hävisi NHL:ssä ja Montrealissa lähes 1 100 ottelua pelanneelle Tomas Plekanecille toisessa lajissa, eli tenniksessä.

Ottelun voittanut NHL-konkari on nyt innostunut piikittelemään nuorten maailmanmestaria, joka kertoi seuraavan kuvan mukaan katsoneensa Arsenalin ja Tottenhamin välistä Valioliigan jalkapallo-ottelua sohvalla rennosti.

– Eiköhän sinun pitäisi katsella tennistä, Plekanec veisteli kuvaan sanomaa vahvistaen muun muassa vedet silmissä nauravalla hymiöllä.

Tsekkiläispelaaja viittasi tällä omiin aiempiin sanomisiin. Hän kertoi aiemmin elokuussa Twitterissä, että voittoon Lehkosesta riittää vain kevyt lämmittely sohvalla tennistä tuijottaen.

Kuten todettua, tennismailat vaihtuvat jääkiekkomailoihin pian. Suomalainen aloittaa Habsissa neljännen kautensa, Plekanec puolestaan edustaa kotimaansa pääsarjassa pelaavaa Kometa Brnoa.