Jarmo Kekäläinen paljastaa: oli lähellä hankkia takavuosien supertähden kesken viime kautta!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM:nä vuosikaudet toiminut Jarmo Kekäläinen menetti ison osan tähdistään kesän vapaille markkinoille, eikä saman kaliiberin korvaajia luonnollisesti ollut tarjolla.

Seurapomo kommentoi ESPN:n haastattelussa myös paluun Columbukseen tehneen seuralegenda Rick Nashin tilannetta. Uransa aivotärähdysongelmien vuoksi lopettamaan joutunut 35-vuotias ex-supertähti olisi paremman tuurin sattuessa kohdalle voinut palata joukkueeseen toimistohommien sijaan pelaajana.

– Puhuimme paljon hänen pelaamisestaan täällä, mikäli ura olisi jatkunut. Se oli ensimmäinen kontaktimme viime vuoden kesältä. Kun aivotärähdysoireet eivät menneet ohi, hän päätti lopettaa, Kekäläinen avaa.

– Otin yhteyttä häneen uudestaan pian lopettamispäätöksen jälkeen. Sanoin, että jos hän haluaa lähteä kahville ja keskustella urasta jään ulkopuolella, olemme kiinnostuneita. Tapasimme ja olimme vaikuttuneita hänen tietämyksestään ja näkemyksistään, jotka hän voisi tuoda toimiston puolelle.

Nashin tarkka rooli Blue Jacketsissa selvinnee ajan myötä. Tällä hetkellä 15 kautta NHL:ssä pelannut ex-hyökkääjä vasta tutustuu ammattilaisorganisaation toimintatapoihin konttorin puolella.

LUE MYÖS: Kiekkosivustolta arvio Kasperi Kapasesta: ”Jos nämä asiat olisivat kunnossa, hän olisi kuin Connor McDavid”