Liigaan paluun tekevän Puljujärven pomo luettelee – näillä osa-alueilla kohuhyökkääjä mennyt eteenpäin NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

NHL:stä paluun Liigaan tekevä ja Oulun Kärppien kanssa sopimuksen solminut Jesse Puljujärvi hyppää ensimmäistä kertaa Kärppien sotisopaan perjantain CHL-avauksessa Oulussa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vahvistaa NHLSuomelle Puljujärven debytoivan joukkueessa, jos ja kun miehen lupa-asiat hoituvat kuntoon ennen sitä.

– Puljujärvi pelaa todennäköisesti Michal Kristoffin kentällisessä, jonka mukana mies on harjoitellut tähänkin asti. Varmistus asialle saadaan perjantaina, Aho vastasi kysymykseen kohuhyökkääjän pelipaikasta.

Aho uskoo Puljujärven pelaavan seurassa kevääseen asti huolimatta sopimukseen kirjatusta NHL-optiosta, joka mahdollistaa hyökkääjän lähdön rapakon taakse 1. joulukuuta asti.

– Sitä on turha spekuloida. Lähtökohtaisesti odotamme sitä. Teimme hänen kanssaan vuoden sopimuksen, Aho kuittaa spekulaatiot Puljujärven mahdollisesta NHL-siirrosta.

Seurapomo näkee suomalaishyökkääjän kehittyneen NHL-vuosinaan paitsi henkisiltä, myös pelillisiltä ominaisuuksiltaan.

– Kokonaisvaltaisena pelaajana hän on mennyt eteenpäin. Fyysisyys on parantunut Pohjois-Amerikan vuosina. Totta kai kehitysaskeleita on vielä otettavana, mutta kokonaisuudessaan hän on mennyt eteenpäin näiden vuosien aikana. Kysymys on edelleen vasta 21-vuotiaasta pelaajasta, jonka tärkein tavoite on nyt saada onnistumisia sekä itseluottamuksensa takaisin, Aho luettelee.

Markus Nuutinen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.